Sari?

Sari_MG_0272_w313px-LR

Hei!

Olen jo kauan sitten Kymenlaakson jokimaisemista pääkaupunkiin opiskelujen perässä muuttanut maailmanparantaja. Asun ja työskentelen Helsingin Töölössä.

Pikkutyttönä haaveilin sydänkirurgin tai kirjailijan ammatista. Lääkäriä minusta ei tullut, mutta kirjoittamaan olen päässyt. Kiihkeästä ympäristöaktivistista ja tunnetusta yhteiskunnallisesta vaikuttajasta on kasvanut yritysvastuun asiantuntija.

Nämä verkkosivut ovat osoitus yhden unelman toteutumisesta: olen palannut elämäntapayrittäjäksi.

 

Mitä?

Olen työskennellyt arvojen ja eettisten kysymysten parissa siitä lähtien, kuin tein pro gradu -tutkielmani metsäteollisuuden markkinoinnin yhteiskunnallisesta vastuusta vuonna 1990. Vuonna 1997 perustin oman yrityksen: missionani oli yritysten sidosryhmävuoropuhelun edistäminen erityisesti kansalaisjärjestöjen kanssa. Olen kouluttanut järjestöjä viestimään ja vaikuttamaan, avustanut yrityksiä sidosryhmätyössä ja vastuuviestien muotoilussa, työskennellyt vastuullisen sijoittamisen analyytikkona – ja kirjoittanut, kirjoja, artikkeleita ja kolumneja, joista suurin osa liittyy arvoihin, etiikkaan ja yritysvastuuseen.

Jatkan valitsemallani tiellä. Kaiken taustalla on ajatus siitä, että parhaat ratkaisut löytyvät moniarvoisessa yhteistyössä.

Pyrin omalta osaltani vaikuttamaan siihen, että meidän ei tarvitse puhua erikseen vastuullisesta yritystoiminnasta, vaan että vastuullisuus on oletusarvona kaikessa yrittämisessä.

Lue lisää palveluistani ja ota yhteyttä!